Webhosting: Betrouwbare Hostingoplossingen voor Jouw Online Bestemming

Een veilige online omgeving is essentieel. Wij garanderen niet alleen dit, maar bieden ook toegewijd support en toekomstbestendige hosting. Geen onaangename verrassingen, gegarandeerd.

Goede hosting is net zo cruciaal als een goede website.

Bedrijven en organisaties besteden veel tijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van hun website, soms maandenlang. En terecht, want een professionele en aantrekkelijke website houdt bezoekers langer geïnteresseerd. Opvallend genoeg wordt de hosting van deze websites vaak op het laatste moment geregeld.
The user interacts with the graphical user interface on the website.

Cyber security

Door de groeiende online wereld komen hacks steeds vaker voor. Gelukkig ben ik goed geïnformeerd en voorbereid. Met een veilige server, krachtige firewall en uitstekende ondersteuning hoeft u zich geen zorgen te maken. Als het nodig is, schakel ik mijn externe cybersecurity specialist in.

Een up-to-date website

Het komt vaak voor dat uw website niet up-to-date is. Dat is oké, voor een tijdje. Maar na een paar maanden zul je dit merken. Wat moet u doen als het olielampje van uw auto gaat branden? Hoogstwaarschijnlijk stopt uw auto plotseling. Met een website werkt het op dezelfde manier.

Werkwijze

Plan en Selecteer

Eerst bepalen we de hostingbehoeften. Wat voor soort website wilt u hosten? Welke technische specificaties zijn er nodig? Vervolgens vergelijk ik verschillende hostingaanbieders op basis van functies, prijs en klantbeoordelingen. Hieruit adviseer ik de beste uitkomst.

Registratie en Configuratie

Ik registreer en/of koppel de domeinnaam-en configureer ik de accountinstellingen en stel e-mailadressen, databases en andere instellingen in.

Ontwerpfase

Ik zorg ervoor dat alle bestanden correct zijn geüpload en test mijn website om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.

Gedurende de tijd dat mijn website online is, houd ik regelmatig mijn prestaties en beveiliging in de gaten en neem ik indien nodig maatregelen.

Wat klanten zeggen over de samenwerking.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple!  Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple! Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.
Debbie Fuller
Marketing Operations Specialist
SomnoMed UK & Ireland

“Clear Clean Simple heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling gegeven. Wij zijn blij met wat ze voor ons hebben gemaakt. Sinds we zijn gelanceerd, is ons succes eeuwigdurend en ik ben erg blij en dankbaar. Bedankt!"

Michel Maaswinkel
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
Young Financials Group

“Ze zijn ontzettend snel! Ik ben een drukke heer in een drukke omgeving, en korte instructies en een paar snelle check-ins met het team waren eigenlijk alles wat nodig was. Ze zijn snel en passen zich snel aan veranderingen aan.”

Ricky Jadoe
Digital Brand, Nike Football & Nike Sportswear/Lifestyle
Nike

“Het is heel fijn dat Clear Clean Simple zowel de backend goed kan bouwen als mooie ontwerpen kan maken!”

Eline Peters
Campagner head operational
DeGoedeZaak
Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple