Grafisch Ontwerp: Vormgeven met Creativiteit en Professionaliteit

Of je nu op zoek bent naar een uniek logo dat direct herkenbaar is, opvallende marketingmaterialen die de aandacht trekken, of boeiende social media graphics die je verhaal vertellen.

Belang van visueel

Stel je voor: een ontwerp dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook de ziel van je merk vastlegt. Dat is precies waar ik voor sta. Of je nu een startende ondernemer bent die een onvergetelijk logo nodig heeft, of een gevestigd bedrijf dat hunkert naar een frisse visuele identiteit, ik ben hier om je te begeleiden op een reis vol creativiteit en innovatie.

Ik begrijp dat elk detail telt.

Van kleurselectie tot typografie, van lay-out tot beeldkeuze, ik zorg ervoor dat elk element samenwerkt om een naadloos en aantrekkelijk geheel te creëren. Mijn doel is om grafische vormgeving te gebruiken als een krachtig communicatiemiddel dat emoties oproept, verhalen vertelt en blijvende indrukken achterlaat.

Grafisch ontwerp projecten

Het haarpand

Het haarpand

Website verbeterd met WordPress en Elementor Pro, integratie Salonized, meer afspraken dat resulteerde in een grotere stroom aan aanvragen.

Once We Were Warriors

Wij hielpen hen overstappen naar Shopify en het ontwikkelen van de Shopify-winkel voor verbeterde conversies en bedrijfsefficiëntie.

Gevangenis Monologen 3

Ontwerp + Uitwerking van diverse marketing materialen voor het theaterstuk: Gevangenis Monologen 3

Specsavers

We maakten advertenties voor Specsavers Nederland op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook en Instagram, om de interactie met het publiek te bevorderen.

LuxFLAG

Informatieve website met mogelijkheden voor evenementen en nieuwsgerelateerde inhoud.

Swazoom Welzijn

De Buurthuizen van Swazoom Welzijn in Amsterdam Zuidoost hadden behoefte aan een nieuwe frisse online uitstraling met mogelijkheden om hun activiteiten het hele seizoen te laten zien.

Werkwijze

Verkennen en Begrijpen

Allereerst wil ik jouw verhaal horen. We gaan in gesprek om jouw visie, doelen en merkidentiteit te begrijpen. Hoe beter ik jou en jouw bedrijf ken, hoe nauwkeuriger ik dit in mijn ontwerpen kan weerspiegelen.

Concept en Ideeën

Op basis van de informatie die ik heb verzameld, ga ik aan de slag met het creëren van initiële concepten. Hierbij houd ik rekening met jouw voorkeuren en de boodschap die je wilt overbrengen. Samen kiezen we het beste concept om verder uit te werken.

Ontwerpfase

Dit is waar de magie begint. Ik zal het gekozen concept verder ontwikkelen en verfijnen. Dit omvat het selecteren van kleurenpaletten, typografie en beeldmateriaal die de kern van jouw merk tot leven brengen. Tijdens deze fase houd ik je nauw betrokken en deel ik regelmatig updates.

Feedback en Revisie

Jouw input is van onschatbare waarde. Na elke ontwerpfase bespreken we samen jouw feedback. Als er aanpassingen nodig zijn, pas ik deze met zorg aan, zodat het ontwerp perfect aansluit bij jouw visie en doelen.

Definitieve Aanpassingen

Zodra we het definitieve ontwerp hebben bereikt, zal ik de laatste aanpassingen en finetuning doen. Dit omvat het zorgen voor consistentie, een perfecte afwerking en ervoor zorgen dat het ontwerp klaar is om te schitteren.

Oplevering

Jouw prachtige ontwerp is klaar om de wereld te veroveren. Ik zal je voorzien van alle benodigde bestanden en formaten, zodat je het ontwerp kunt gebruiken zoals jij dat wilt.

Wat klanten zeggen over de samenwerking.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple!  Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple! Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.
Debbie Fuller
Marketing Operations Specialist
SomnoMed UK & Ireland

“Clear Clean Simple heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling gegeven. Wij zijn blij met wat ze voor ons hebben gemaakt. Sinds we zijn gelanceerd, is ons succes eeuwigdurend en ik ben erg blij en dankbaar. Bedankt!"

Michel Maaswinkel
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
Young Financials Group

“Ze zijn ontzettend snel! Ik ben een drukke heer in een drukke omgeving, en korte instructies en een paar snelle check-ins met het team waren eigenlijk alles wat nodig was. Ze zijn snel en passen zich snel aan veranderingen aan.”

Ricky Jadoe
Digital Brand, Nike Football & Nike Sportswear/Lifestyle
Nike

“Het is heel fijn dat Clear Clean Simple zowel de backend goed kan bouwen als mooie ontwerpen kan maken!”

Eline Peters
Campagner head operational
DeGoedeZaak
Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple