Over Clear Clean Simple

Is een multidisciplinaire, onafhankelijke ontwerpstudio.

Waardes

“Clear, Clean, and Simple” drie kernwaarden die ons helpen om het uw publiek gemakkelijk te maken uw boodschap te begrijpen en ermee aan de slag te gaan.

Design moet "Clear" zijn

Het ontwerp dient helder en ongecompliceerd te zijn, met een duidelijke nadruk op het doel en de doelstellingen. Het moet gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn. Om deze helderheid te verzekeren, overwegen we het gebruik van visuele elementen zoals pictogrammen, kleuren en typografie om belangrijke aspecten te accentueren en een uniforme uitstraling te bereiken.

A person is creating a menu for a juice and cleansing shop. Full Text: JUICE ~ NATURE licious . Making hea Menu Cleansing Shop
LuxFLAG is hosting a Sustainable Investment Week in Luxembourg in October 2021 to promote sustainability in finance. Full Text: LuxFLAG SUSTAINABLE INVESTMENT WEEK 2021 Putting sustainability at the forefront of finance 11th until 15th October 2021 Luxembourg C LUXFLAG

Houd het "Clean"

Een minimalistische aanpak wordt gehanteerd, gericht op het creëren van een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is. Er wordt aandacht besteed aan evenwichtige kleuren en consistente lettertypen, wat resulteert in een tijdloze en professionele uitstraling.

Hoe wij samenwerken is "Simple"

Samenwerken met u verloopt eenvoudig en rechtlijnig! We streven er samen naar om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Er wordt geluisterd naar de wensen en een plan ontwikkelen dat voor u werkt. Je blijft ten alle tijde op de hoogte van elke stap, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Klanten waarmee wij hebben samengewerkt

Clear Clean Simple heette voorheen Woodpack Agency wil je meer weten over het verleden?

Hallo, ik ben Chris Wormhoudt, de oprichter van ontwerpstudio Clear Clean Simple. Samen met mijn remote-team van experts, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven de wereld in.

Van visueel ontwerper naar de ultieme mixmeester: ik ben nu de drijvende kracht achter een spectrum van creativiteit. Of het nu gaat om strakke webdesigns, het creëren van innovatieve producten, of het ontketenen van marketingmagie – ik ben er helemaal klaar voor. Maar dat is nog niet alles. Mijn passie voor start-ups komt tot uiting in het zaaien van zaadjes met mijn ontwerpkennis. Ik streef altijd naar het allerbeste eindresultaat, en ik houd de dingen glashelder, schoon en simpel.

Mijn werk spreekt voor zich, met ervaringen bij toonaangevende bedrijven zoals Mediacom, TWA Neboko, Akzo Nobel, Swatch, Patta, Gemeente Amsterdam, Milieudefensie, Bureau Clara Wichmann, Nike, en meer.

Wat mij echt in vuur en vlam zet? Projecten die impact hebben op het klimaat, onze maatschappij, en die jou als ondernemer laten schitteren in je eigen kracht.

Stel je voor hoe geweldig het is als jouw enthousiasme uitgroeit tot volledige zelfstandigheid en bloei! Ik ben er klaar voor – laten we samen iets buitengewoons creëren.

Partners waar ik graag mee samenwerk:

Start een project

Wij kunnen helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een mailtje.
Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple