Over Clear Clean Simple

Is een multidisciplinaire, onafhankelijke ontwerpstudio.

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Chris Wormhoudt, de oprichter van ontwerpstudio Clear Clean Simple. Samen met mijn remote-team van experts, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven de wereld in.

Ik begon ooit als een visueel ontwerper, maar nu ben ik een ware mixmeester geworden. Van webdesign tot productcreatie, en zelfs het uitrollen van marketingmagie, ik draai mijn hand er niet voor om. Daarnaast ben ik ook dol op het zaaien van zaadjes in start-ups door mijn ontwerpkennis in te zetten. Ik focus altijd op het allerbeste eindresultaat, ik de dingen Clear, clean en Simple houd.

Ik heb gewerkt voor en of met bedrijven zoals: Mediacom, TWA Neboko, Akzo Nobel, Swatch, Deli2go, Patta en de Gemeente Amsterdam, Milieudefensie, Bureau Clara Wichmann, Nike en meer.

Ik raak helemaal in vuur en vlam van projecten die echt een impact hebben op het klimaat, onze maatschappij en jou als ondernemer laten schitteren in je eigen kracht.

Stel je eens voor hoe geweldig het is als iets wat jou enthousiast maakt, uitgroeit tot volledige zelfstandigheid en bloei!

Partners waar ik graag mee samenwerk:

Waardes

“Clear, Clean, and Simple” drie kernwaarden die ons helpen om het uw publiek gemakkelijk te maken uw boodschap te begrijpen en ermee aan de slag te gaan.

Design moet "Clear" zijn

Het ontwerp dient helder en ongecompliceerd te zijn, met een duidelijke nadruk op het doel en de doelstellingen. Het moet gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn. Om deze helderheid te verzekeren, overwegen we het gebruik van visuele elementen zoals pictogrammen, kleuren en typografie om belangrijke aspecten te accentueren en een uniforme uitstraling te bereiken.

A person is creating a menu for a juice and cleansing shop. Full Text: JUICE ~ NATURE licious . Making hea Menu Cleansing Shop
LuxFLAG is hosting a Sustainable Investment Week in Luxembourg in October 2021 to promote sustainability in finance. Full Text: LuxFLAG SUSTAINABLE INVESTMENT WEEK 2021 Putting sustainability at the forefront of finance 11th until 15th October 2021 Luxembourg C LUXFLAG

Houd het "Clean"

Een minimalistische aanpak wordt gehanteerd, gericht op het creëren van een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is. Er wordt aandacht besteed aan evenwichtige kleuren en consistente lettertypen, wat resulteert in een tijdloze en professionele uitstraling.

Hoe wij werken is "Simple"

Samenwerken met u verloopt eenvoudig en rechtlijnig! We streven er samen naar om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Er wordt geluisterd naar de wensen en een plan ontwikkelen dat voor u werkt. Je blijft ten alle tijde op de hoogte van elke stap, zodat u weet wat u kunt verwachten.

A person is creating a menu for a juice and cleansing shop. Full Text: JUICE ~ NATURE licious . Making hea Menu Cleansing Shop

Klanten waarvoor ik gewerkt hebt of mee hebt samengewerkt.

Clear Clean Simple heette voorheen Woodpack Agency wil je meer weten over het verleden?

Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kan ik je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple