Web Design: Digitaal Vakmanschap voor Impactvolle Online Ervaringen

Een aantrekkelijke website aan de buitenkant, aangedreven door krachtige interne ontwikkeling: schoonheid en snelheid verenigd voor topprestaties.
A person is creating a menu for a juice and cleansing shop. Full Text: JUICE ~ NATURE licious . Making hea Menu Cleansing Shop

Samen zetten we jouw visie om in een boeiende online ervaring.

Of je nu een start-up lanceert, een groeiend bedrijf leidt of je online aanwezigheid wilt transformeren, Ik ben hier om je op weg te helpen en jouw visie tot leven te brengen met een volledig op maat gemaakte website.

Samen zetten we jouw visie om in een boeiende online ervaring.

Of je nu een start-up lanceert, een groeiend bedrijf leidt of je online aanwezigheid wilt transformeren, Ik ben hier om je op weg te helpen en jouw visie tot leven te brengen met een volledig op maat gemaakte website.

Een ingewikkeld process makkelijk maken.

Doelen en wensen zijn altijd leidraad bij de bouw van een nieuwe website. Hierbij let ik op de volgende aspecten: Wat dienen bezoekers te doen op de website, Hoe makkelijk zal de website te beheren zijn en welk website systeem is het meest geschikt voor je doel?

Web design projecten

Het haarpand

Het haarpand

Website verbeterd met WordPress en Elementor Pro, integratie Salonized, meer afspraken dat resulteerde in een grotere stroom aan aanvragen.

Once We Were Warriors

Wij hielpen hen overstappen naar Shopify en het ontwikkelen van de Shopify-winkel voor verbeterde conversies en bedrijfsefficiëntie.

Gevangenis Monologen 3

Ontwerp + Uitwerking van diverse marketing materialen voor het theaterstuk: Gevangenis Monologen 3

Specsavers

We maakten advertenties voor Specsavers Nederland op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook en Instagram, om de interactie met het publiek te bevorderen.

LuxFLAG

Informatieve website met mogelijkheden voor evenementen en nieuwsgerelateerde inhoud.

Swazoom Welzijn

De Buurthuizen van Swazoom Welzijn in Amsterdam Zuidoost hadden behoefte aan een nieuwe frisse online uitstraling met mogelijkheden om hun activiteiten het hele seizoen te laten zien.

Werkwijze

Doel en Planning

Eerst bepaal ik het doel van de website. Gaat het om een persoonlijke blog, een zakelijke site of misschien een online winkel? Vervolgens maak ik een gedetailleerd plan. Welke pagina’s zijn nodig, welke functies moeten worden geïntegreerd en wat is de algemene structuur van de website?

Ontwerp en Lay-out

Nu ga ik aan de slag met het ontwerp en de lay-out van de website. Ik kies een kleurenschema, lettertypen en afbeeldingen die passen bij het doel en de doelgroep van de site. Met behulp van tools zoals Adobe XD of Figma maak ik een wireframe om de ruwe indeling van elke pagina te visualiseren.

Content Creatie

Met het ontwerp als leidraad begin ik met het creëren van inhoud voor elke pagina. Ik schrijf pakkende teksten, selecteer relevante afbeeldingen en zorg ervoor dat de informatie duidelijk en overzichtelijk wordt gepresenteerd. Als het om een blog of nieuwssectie gaat, plan ik enkele initiële berichten.

Website Ontwikkeling

Nu is het tijd om de website daadwerkelijk te bouwen. Ik zorg ervoor dat de domeinnaam is geregistreerd en dat de website gehost wordt bij een betrouwbare aanbieder en of afgesproken server. Ik gebruik WordPress of Shopify met HTML, CSS en JavaScript om de ontworpen lay-out tot een functioneel werkende website kan brengen.

Functionaliteit Toevoegen

Ik voeg interactieve elementen en functionaliteiten toe aan de website. Dit kan onder meer contactformulieren, sociale media integratie, zoekfuncties en andere interactieve elementen omvatten. Ik test ook grondig om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt op verschillende apparaten en browsers.

Oplevering

Voordat ik de website lanceer, doorloop ik een uitgebreide testfase. Ik controleer op eventuele fouten, gebroken links of problemen met de weergave. Zodra ik er zeker van ben dat alles goed werkt, publiceer ik de website op het internet.

Wat klanten zeggen over de samenwerking.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple!  Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple! Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.
Debbie Fuller
Marketing Operations Specialist
SomnoMed UK & Ireland

“Clear Clean Simple heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling gegeven. Wij zijn blij met wat ze voor ons hebben gemaakt. Sinds we zijn gelanceerd, is ons succes eeuwigdurend en ik ben erg blij en dankbaar. Bedankt!"

Michel Maaswinkel
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
Young Financials Group

“Ze zijn ontzettend snel! Ik ben een drukke heer in een drukke omgeving, en korte instructies en een paar snelle check-ins met het team waren eigenlijk alles wat nodig was. Ze zijn snel en passen zich snel aan veranderingen aan.”

Ricky Jadoe
Digital Brand, Nike Football & Nike Sportswear/Lifestyle
Nike

“Het is heel fijn dat Clear Clean Simple zowel de backend goed kan bouwen als mooie ontwerpen kan maken!”

Eline Peters
Campagner head operational
DeGoedeZaak
Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple