Huisstijl & Branding: Creëren van Visuele Identiteit met Impact

Geef uw organisatie bestaansrecht met een huisstijl en branding. Vertrouwen van klanten vertaalt zich naar meetbaar succes.

De brand maakt het verschil

Ik geloof dat het ontwerpen en ontwikkelen van een huisstijl het beste werkt als we het samen doen. Bij elke mijlpaal die ik bereik, is er een moment van samenwerking, zodat we niets aan het toeval hoeven over te laten.

Huisstijl & Identiteit

Een huisstijl is als de unieke persoonlijkheid van een organisatie, zichtbaar gemaakt voor de wereld. Het is het palet van kleuren, de keuze van lettertypes en de expressie van een doordachte ’tone-of-voice’ die samen een verhaal vertellen. Deze visuele en verbale elementen vormen de identiteit van een merk en creëren een onvergetelijke indruk op iedereen die ermee in aanraking komt.

Huisstijl & Branding projecten

Het haarpand

Het haarpand

Website verbeterd met WordPress en Elementor Pro, integratie Salonized, meer afspraken dat resulteerde in een grotere stroom aan aanvragen.

Once We Were Warriors

Wij hielpen hen overstappen naar Shopify en het ontwikkelen van de Shopify-winkel voor verbeterde conversies en bedrijfsefficiëntie.

Gevangenis Monologen 3

Ontwerp + Uitwerking van diverse marketing materialen voor het theaterstuk: Gevangenis Monologen 3

Specsavers

We maakten advertenties voor Specsavers Nederland op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook en Instagram, om de interactie met het publiek te bevorderen.

LuxFLAG

Informatieve website met mogelijkheden voor evenementen en nieuwsgerelateerde inhoud.

Swazoom Welzijn

De Buurthuizen van Swazoom Welzijn in Amsterdam Zuidoost hadden behoefte aan een nieuwe frisse online uitstraling met mogelijkheden om hun activiteiten het hele seizoen te laten zien.

Werkwijze

Inzichten Verzamelen

Ik begin met diepgaand onderzoek naar jouw organisatie, doelen en doelgroep. Ik wil begrijpen wat je uniek maakt en waar je naartoe wilt.

Creatieve Sessie

Samen zetten we onze ideeën op papier. We brainstormen over kleuren, lettertypes en de algehele uitstraling die je wilt bereiken. Jouw visie en mijn expertise komen hier samen.

Concept Ontwikkelen

Met de inzichten uit de vorige stappen ga ik aan de slag met het ontwikkelen van verschillende concepten voor je huisstijl. Elk concept belicht een ander facet van jouw identiteit.

Feedback en Verfijning

We bespreken de concepten en ik hoor graag jouw feedback. Samen bepalen we welke elementen we willen versterken of aanpassen. Zo werken we toe naar het perfecte concept.

Uitwerking

Nu ga ik aan de slag met het verfijnen van het gekozen concept. Ik creëer het definitieve logo, kies de juiste kleuren en stel de typografie vast. Alles komt samen voor een consistente uitstraling.

Stijlgids en Implementatie

Ik bundel alle elementen in een stijlgids. Hierin staat precies beschreven hoe je jouw nieuwe huisstijl kunt toepassen op verschillende media en communicatie-uitingen. Jouw nieuwe branding is klaar om de wereld te veroveren.

Wat klanten zeggen over de samenwerking.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple!  Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.

Working with this company has definitely been Clear, Clean and Simple! Their website maintenance package provided me with much needed ‘go-to’ technical assistance, as well as fabulous ideas for appearance and performance, at great value.
Debbie Fuller
Marketing Operations Specialist
SomnoMed UK & Ireland

“Clear Clean Simple heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling gegeven. Wij zijn blij met wat ze voor ons hebben gemaakt. Sinds we zijn gelanceerd, is ons succes eeuwigdurend en ik ben erg blij en dankbaar. Bedankt!"

Michel Maaswinkel
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
Young Financials Group

“Ze zijn ontzettend snel! Ik ben een drukke heer in een drukke omgeving, en korte instructies en een paar snelle check-ins met het team waren eigenlijk alles wat nodig was. Ze zijn snel en passen zich snel aan veranderingen aan.”

Ricky Jadoe
Digital Brand, Nike Football & Nike Sportswear/Lifestyle
Nike

“Het is heel fijn dat Clear Clean Simple zowel de backend goed kan bouwen als mooie ontwerpen kan maken!”

Eline Peters
Campagner head operational
DeGoedeZaak
Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple