Waarom we onze naam hebben veranderd van Woodpack naar Clear Clean Simple?

Clear Clean Simple

Waarom we onze naam hebben veranderd van Woodpack naar Clear Clean Simple?

Onderwerpen

Clear Clean Simple

Grafisch ontwerp en branding zijn essentiële elementen voor elk bedrijf, groot of klein. Ze dienen als de visuele representatie van uw bedrijf, helpen bij het vaststellen van de identiteit ervan en dragen de boodschap over naar het doelpubliek.

Allereerst helpen grafisch ontwerp en branding bij het creëren van een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Een goed ontworpen logo en samenhangende branding-elementen, zoals kleurenschema’s en lettertypen, kunnen uw bedrijf betrouwbaarder en geloofwaardiger doen lijken. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die online actief zijn, waar klanten mogelijk niet de kans hebben om u persoonlijk te ontmoeten.

Clear Clean Simple zijn drie kernwaarden die de vormgeving van uw bedrijf kunnen sturen.

“Clear” verwijst naar het idee dat de ontwerpen die u maakt hun bedoelde boodschap effectief en zonder verwarring moeten communiceren.

Dit betekent het gebruik van eenvoudige taal en lay-out, en het vermijden van onnodige afleidingen of rommel. Ontwerp betekent dat het doel van het ontwerp direct duidelijk is voor de kijker. Dit kan worden bereikt door het gebruik van duidelijke, leesbare typografie, intuïtieve lay-out en gepast gebruik van witruimte.

“Clean” verwijst naar het idee van het creëren van ontwerpen die visueel aantrekkelijk en overzichtelijk zijn.

Dit betekent het effectieve gebruik van witruimte, het kiezen van een beperkt kleurenpalet en het gebruiken van strakke lijnen en eenvoudige vormen. Ontwerp betekent dat het doel van het ontwerp direct duidelijk is voor de kijker. Dit kan worden bereikt door het gebruik van duidelijke, leesbare typografie, intuïtieve lay-out en gepast gebruik van witruimte.

“Simple” verwijst naar het idee om uw ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te houden, terwijl u toch uw gewenste doelen bereikt.

Dit betekent het vermijden van overbodige elementen en focussen op de essentie. Ontwerp betekent dat het ontwerp rechttoe-rechtaan is en niet overdreven complex. Dit kan worden bereikt door het gebruik van minimalistische elementen en een focus op het essentiële.
Over het algemeen suggereren deze waarden dat u functionaliteit en gebruikerservaring prioriteit geeft in uw bedrijf of project.

Door deze kernwaarden te volgen, kunt u ontwerpen creëren die gemakkelijk te begrijpen zijn, prettig om naar te kijken zijn en gericht zijn op het overbrengen van uw boodschap.

Meer weten?

Wenst u meer informatie of ondersteuning hierbij? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Deel artikel
Start een project
Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

Gerelateerde artikelen en onderwerpen
The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple