Once We Were Warriors

Wij hielpen hen overstappen naar Shopify en het ontwikkelen van de Shopify-winkel voor verbeterde conversies en bedrijfsefficiëntie.

Once We Were Warriors

Wij hielpen hen overstappen naar Shopify en het ontwikkelen van de Shopify-winkel voor verbeterde conversies en bedrijfsefficiëntie.

Het project

Achtergrond
Once We Were Warriors werd opgericht in Amsterdam in 2016 – geboren in een wereld vol chaos. Het verhaal achter het merk is het verhaal achter het uniform van Once We Were Warriors, het trainingspak van de toekomst. Bas Berkvens, mede-oprichter en hoofdontwerper, legt uit:

Vanaf het allereerste begin is het merk Once We Were Warriors beschouwd als de underdog van de Nederlandse mode-industrie. We gehoorzamen niet aan de regels, gedomineerd door de nieuwe tijd van snelle mode van vandaag. In plaats daarvan hebben we ons eigen verhaal gecreëerd, gecombineerd met comfortabele, hoogwaardige uitrusting.

De dagen waarin merken het konden maken in de beste winkels en magazijnen, puur door mooie stukken te creëren, zijn allang voorbij. Tegenwoordig is sociale media essentieel en vaak overschaduwt het het product volledig. We moeten ook zichtbaar zijn op het web om de strijders daarbuiten aan te trekken. Als modemerk creëren we hoogwaardige stukken die een uniek verhaal vertellen, gevat in onze slogan: “BORN INTO A WORLD OF CHAOS”. We verenigen de underdogs van alle generaties, vooral de “Gen Z” van vandaag. Sinds de start van het merk in 2016 is ons verhaal nog nooit zo actueel geweest als vandaag. De wereld staat in brand, de wereld is in chaos.

Projectdoelstellingen:

 1. Een aantrekkelijke, informatieve website creëren die de missie en waarden van Once We Were Warriors weerspiegelt.
 2. De online aanwezigheid van de organisatie verbeteren om een breder publiek aan te trekken.
 3. Eenvoudige toegang bieden tot informatie over evenementen, workshops en tentoonstellingen.
 4. Een gebruiksvriendelijke interface ontwikkelen om bezoekers te betrekken en hen aan te moedigen deel te nemen aan de community.

Onze Aanpak:

 1. Strategie en Planning: We begonnen met een grondige analyse van de organisatie, haar doelgroep en concurrenten. Dit hielp ons een strategie te ontwikkelen die de unieke kenmerken van Once We Were Warriors benadrukt.
 2. Ontwerp en Creatie: Ons ontwerpteam creëerde een visueel aantrekkelijk ontwerp dat de geschiedenis en de essentie van krijgskunsten overbracht.
 3. Ontwikkeling: Ons technisch team gebruikte geavanceerde webtechnologieën om een responsieve en goed gestructureerde website te bouwen. We implementeerden ook een eenvoudig te gebruiken content management systeem van Shopify zodat het team van Once We Were Warriors gemakkelijk inhoud kon bijwerken.
 4. Functionaliteit: De website omvatte een evenementenkalender, een blogsectie, online registratie voor workshops en lidmaatschap, en integratie met sociale media. Dit zorgde voor een naadloze gebruikerservaring en betrok de gemeenschap actief.
 5. Testen en Lancering: We voerden uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de website goed functioneerde op verschillende apparaten en browsers. Na goedkeuring van de klant lanceerden we de nieuwe website.

Resultaten:

De lancering van de nieuwe Once We Were Warriors-website was een groot succes. De organisatie zag aanzienlijke verbeteringen in de volgende gebieden:

 1. Toenemend verkeer naar de website.
 2. Hogere betrokkenheid van gebruikers via sociale media.
 3. Verbeterde zichtbaarheid in zoekmachines.
 4. Toegenomen deelname aan workshops en evenementen.
 5. Positieve feedback van de gemeenschap over het nieuwe ontwerp en de functionaliteit van de website.

Conclusie:

Dit webdesignproject voor Once We Were Warriors heeft bewezen hoe effectief een nieuwe website kan zijn om de online aanwezigheid van een organisatie te verbeteren en gemeenschapsbetrokkenheid te vergroten. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze unieke kunst- en cultuurorganisatie.

Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple