LuxFLAG

Informatieve website met mogelijkheden voor evenementen en nieuwsgerelateerde inhoud.

LuxFLAG

Informatieve website met mogelijkheden voor evenementen en nieuwsgerelateerde inhoud.

Achtergrond

Het Luxembourg Finance Labelling Agency (LuxFLAG) is een onafhankelijke en internationale non-profitorganisatie die in juli 2006 in Luxemburg is opgericht door zeven publieke en private oprichters. Het agentschap wil het aantrekken van kapitaal voor de sector Verantwoord Beleggen bevorderen door onder meer een herkenbaar label toe te kennen aan in aanmerking komende beleggingsvehikels. Het doel van de labels is beleggers gerust te stellen dat de aanvrager belegt in de sector Verantwoord Beleggen.

LuxFLAG is een onafhankelijke en internationale non-profitorganisatie die in juli 2006 in Luxemburg is opgericht door zeven particuliere en publieke oprichters om duurzame financiering te ondersteunen: de Luxemburgse regering, ALFI, ABBL, ADA, de Europese Investeringsbank, Luxembourg for Finance en de Luxembourg Stock Uitwisseling (charterleden).

LuxFLAG is an independent non-profit association that supports sustainable finance by providing labels and knowledge to the public. Full Text: LUXFLAG Home LuxFLAG Labels v Labelled Products Sustainability Knowledge Center What we do w About us Q Search Supporting Sustainable Finance Hello we are the Luxembourg Finance Labelling Agency LuxFLAG is an independent and international non-profit association created in Luxembourg in July 2006 by seven private and public founding partners to support sustainable finance: the Luxembourg Government, ALFI, ABBL, ADA, the European Investment Bank, Luxembourg for Finance and the Luxembourg Stock Exchange (Charter members). What we do Activity Report Milestones Fuente

Het Probleem

Om dit doel te bereiken, hebben we nauw samengewerkt met LuxFLAG om een merkidentiteit te ontwikkelen die zou aanslaan bij hun doelgroep. We ontwierpen een nieuw logo met strakke lijnen en gedurfde typografie, en we kozen voor een kleurenschema dat de natuurlijke schoonheid van de Luxemburgse bossen en bergen opriep.

De Oplossing

Met de merkidentiteit op zijn plaats, richtten we onze aandacht op het ontwerp van de website. We hebben een responsieve lay-out gemaakt die er op elk apparaat geweldig uitziet, en we hebben tal van hoogwaardige afbeeldingen en grafische afbeeldingen toegevoegd om het werk van LuxFLAG te laten zien. We hebben ook duidelijke oproepen tot actie toegevoegd om bezoekers aan te moedigen meer te leren over duurzame financiering en betrokken te raken bij de initiatieven van LuxFLAG.

Over het algemeen zijn we trots op het branding- en webdesignwerk dat we voor LuxFLAG hebben gedaan. Hun nieuwe website ziet er fantastisch uit en communiceert effectief hun missie naar een breder publiek.

Samenwerking

Onze nauwe samenwerking waarbij de client vele vragen had over technische aspecten en het beste uitkomen op online aanzien en of het behalen van hun doelstellingen verliep vrij goed. Wij hielden 2 wekelijkse calls over de voortang van het project en daarna maandelijkse check-in-momenten voor het bijhouden en updaten van de website.

Resultaten en conclusie

Het LuxFLAG-label is een unieke tool die vermogensbeheerders ter beschikking staan en die ze kunnen gebruiken om de duurzaamheids-/ESG-/impact-referenties van hun beleggingsproducten te benadrukken. Beleggers gebruiken een LuxFLAG-label om duurzame beleggingsproducten te identificeren, omdat het hen de mogelijkheid biedt om het kaf van het koren te onderscheiden. Het LuxFLAG-label is een onafhankelijke, internationaal erkende validatie van de naleving van de labelcriteria, die de regelgevende en beste marktpraktijken weerspiegelen.

Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple