Siliconenzaak

60.000 (!) vrouwen in Nederland hebben deze borstimplantaten: vrouwen met en zonder klachten. Bureau Clara Wichmann stapt naar de rechter voor de vergoeding waar al deze vrouwen recht op hebben.

Siliconenzaak

60.000 (!) vrouwen in Nederland hebben deze borstimplantaten: vrouwen met en zonder klachten. Bureau Clara Wichmann stapt naar de rechter voor de vergoeding waar al deze vrouwen recht op hebben.

Achtergrond

Siliconenzaak is een website die tot doel heeft bewustwording te creëren over de voortdurende juridische strijd van Bureau Clara Wichmann voor de vergoeding van Nederlandse vrouwen met borstimplantaten. Momenteel hebben naar schatting 60.000 vrouwen in Nederland borstimplantaten, zowel degenen die complicaties hebben ondervonden als degenen die dat niet hebben. Dit project wil licht werpen op het belang van ondersteuning van de inspanningen van Bureau Clara Wichmann om ervoor te zorgen dat alle vrouwen met borstimplantaten de vergoeding krijgen waar ze recht op hebben.

Het project Siliconenzaak is een webdesign initiatief dat tot doel heeft de juridische strijd van Bureau Clara Wichmann onder de aandacht te brengen. Met dit project willen we een visueel verbluffende en informatieve website maken die het publiek informeert over de risico’s van borstimplantaten en de voortdurende inspanningen van Bureau Clara Wichmann om gerechtigheid te zoeken voor getroffen vrouwen. De website zal gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk zijn, met duidelijke en beknopte informatie over de juridische strijd, de mogelijke risico’s van borstimplantaten en het belang van geïnformeerde toestemming.

Het Probleem

Veel vrouwen met borstimplantaten in Nederland hebben last gehad van complicaties zoals breuken, lekkage en chronische pijn. Deze complicaties hebben deze vrouwen fysiek, emotioneel en financieel in de problemen gebracht, van wie velen aanvullende operaties hebben moeten ondergaan om deze problemen aan te pakken. Ondanks de risico’s die aan borstimplantaten zijn verbonden, hebben sommige fabrikanten onvoldoende waarschuwingen gegeven aan vrouwen en medische professionals over deze risico’s. Als gevolg hiervan hebben veel vrouwen zichzelf onbewust in gevaar gebracht en hebben ze de gevolgen ondervonden.

This image is about a person's experience with Allergan breast implants and her right to compensation for damages. Full Text: Home Over de zak . Over ons . Vragen Nicaws Contact Dec mo NIET GOED, GELD TERUG. TOCH? Allergan Vrouwen met allergan Borstimplantaten hebben recht op schadevergoeding CLARA WICHEMANN Do ech Juriduche stappen - Alle Siliconenzaak.nl MENU Bureau Cla Wat zijn de juridische stappen in de siliconenzaak? jaar op voo als stichtin De aansprakelijkstelling: Laila sluit zich aan bij de De reactie op de Siliconenzaak Vertalen - november 16, 2022 3 Dee S Beel Ervaringsverhaal Late (35) Op haar 19e koos Lafla voor een borstvergroting. De dag aarding Mllede aangespoord door haar toenmalige vriend ging ze van oup AA naar oup D. Na eerst MoGhen prothesen te hebben gehad, verving ze deze na 10 jaar voor Allergan borstimplantaten. Een grote vergissing "Achteraf ghinien had ik mijn borsten nosit moeten laten vergroten, het heeft me alleen maar ellende bezorgd".

De Oplossing

Bureau Clara Wichmann, een non-profitorganisatie die opkomt voor vrouwenrechten, stapt naar de rechter om schadevergoeding te eisen voor alle Nederlandse vrouwen met borstimplantaten, ongeacht of ze complicaties hebben ondervonden of niet. De organisatie is van mening dat alle vrouwen die borstimplantaten hebben ondergaan, gecompenseerd moeten worden voor de risico’s waarover ze niet goed zijn geïnformeerd. Door fabrikanten verantwoordelijk te houden voor hun daden, hoopt Bureau Clara Wichmann het bewustzijn te vergroten over het belang van het verstrekken van adequate informatie aan vrouwen die borstimplantaten overwegen.

Samenwerking

Dankzij de samenwerking tussen Clear Clean Simple, bureau Clara Wichmann en ontwerper Heyman Smulders werd Siliconen Zaken een waardevol hulpmiddel voor vrouwelijke ondernemers in de tech-industrie. Dit project bewijst de kracht van teamwerk en de waarde van het samenbrengen van verschillende perspectieven om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Resultaten en conclusie

Siliconenzaak is een webdesignproject dat tot doel heeft de inspanningen van Bureau Clara Wichmann te ondersteunen bij het zoeken naar compensatie voor alle Nederlandse vrouwen met borstimplantaten. Met naar schatting 60.000 getroffen vrouwen, is het absoluut noodzakelijk dat we het bewustzijn vergroten over de risico’s van borstimplantaten en fabrikanten verantwoordelijk houden voor hun acties. Door een informatieve en visueel verbluffende website te maken, hopen we het publiek te informeren over de voortdurende juridische strijd en steun aan te moedigen voor de inspanningen van Bureau Clara Wichmann om gerechtigheid te zoeken voor alle vrouwen die door deze kwestie worden getroffen.

Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple