Young Analytics

Verbeterd webdesign met mogelijkheden voor het plaatsen van vacatures en het genereren van leads.

Young Analytics

Verbeterd webdesign met mogelijkheden voor het plaatsen van vacatures en het genereren van leads.

Achtergrond

Young Analytics is een datagedreven bedrijf dat Generation Data verbindt met vooruitstrevende organisaties. Young Analytics, opgericht in 2016, is een zusterbedrijf van Young Financials, een detacherings- en wervingsbureau van nationale en internationale jonge financiële professionals dat werd opgericht in 2005. Met een focus op het versterken van dataprofessionals en het inspireren van de volgende generatie datawetenschappers, Young Analytics zet zich in om geavanceerde training en coaching te bieden aan zijn team van Data Heroes.

Young Analytics is opgericht in 2016 en is een zusterbedrijf van Young Financials (opgericht in 2005, detacherings- en wervingsbureau van nationale en internationale young finance professionals). Young Analytics verbindt Generation Data met toekomstgerichte organisaties. Onze hoogopgeleide Data Heroes worden opgeleid door professionele opleidingsinstituten, begeleid door een in-house coach en maken deel uit van een netwerk van inspirerende dataprofessionals. Young Analytics is een erkend referent; zowel binnenlands als buitenlands talent kan solliciteren.

Young Analytics is connecting young data talent with employers to help them find future jobs. Full Text: Young Analytics Home Data Helden Vacatures Traineeship Voor werkgevers Contact Aanmelden Connecting Generation Data Young Analytics brengt data talent samen en begeleidt hoogopgeleide starters en jonge professionals naar banen van de toekomst Meld je aan Bekijk vacatures

Het Probleem

Om Young Analytics te helpen bij het bereiken van zijn missie om een erkende referentie in de data-industrie te worden, besloot het bedrijf een rebranding- en webdesignproject te starten. Het doel was om een fris, modern merk te creëren dat resoneerde met zowel binnenlands als buitenlands talent, en een website die het unieke aanbod en de mogelijkheden van het bedrijf effectief zou laten zien.

Young Analytics is a platform that connects high-level young professionals with junior data jobs, such as Junior Data Analyst, Junior Data Scientist, and Junior Data Engineer. Full Text: Young Analytics Home Data Helden Vacatures Traineeship Voor werkgevers Contact Aanmelden Data Vacatures Bij Young Analytics vind je uitdagende Junior Data functies voor hoogopgeleide jonge professionals. Bij ons kan je terecht voor functies als Junior Data Analyst, Junior Data Scientist, en Junior Data Engineer. Als startende data professional ben je bij ons aan het juiste adres en verbinden we jou aan een functie die matcht bij jouw interesses en ambities. Zit jouw Junior data vacature ertussen? Solliciteren doe je gemakkelijk door je naam en CV achter te laten bij een specifieke vacature. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Ook dan helpen we je graag verder! Klik hieronder op 'Hoe werken wij', meld je aan door open te solliciteren, of neem gerust contact met ons op! Meld je aan Hoe wij werken

De Oplossing

Het branding- en webdesignproject voor Young Analytics was een samenwerking tussen het leiderschapsteam van het bedrijf en een team van branding- en webdesignexperts. Het proces begon met een uitgebreide ontdekkingsfase, waarin het team nauw samenwerkte met Young Analytics om een diepgaand inzicht te krijgen in de waarden, missie en doelgroep van het bedrijf.

Met behulp van de inzichten die tijdens de ontdekkingsfase waren verzameld, ontwikkelde het team een merkidentiteit die de essentie van Young Analytics vastlegde. De nieuwe merkidentiteit heeft een gedurfd en modern kleurenschema, met een dynamisch logo met een gestileerde “Y” en “A”. De typografie is schoon en eenvoudig, maar toch indrukwekkend en weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan duidelijkheid en transparantie.

Als aanvulling op de nieuwe merkidentiteit ontwierp het team ook een nieuwe website voor Young Analytics. De website is ontworpen met een mobile-first benadering, zodat deze gemakkelijk toegankelijk en navigeerbaar zou zijn op alle apparaten. De site heeft een strak en modern ontwerp, met duidelijke calls-to-action en gemakkelijk te vinden informatie over de diensten en aanbiedingen van het bedrijf.

Young Analytics is connecting employers with Generation Data to help recruit, motivate, and retain talent for innovation and transformation. Full Text: Young Analytics Home Data Helden Vacatures Traineeship Voor werkgevers Contact Aanmelden Voor werkgevers Partner in data Voor innovatie en transformatie zijn data helden essentieel binnen jouw team. Young Analytics is jouw link naar Generation Data. Wij begrijpen wat Generation Data zoekt in een baan en hoe dit talent kan worden geworven, gemotiveerd en behouden. Lees hoe wij werken + Onze Elevator Pitch together we disrupt.

Samenwerking

Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe website is de sectie ‘Ontmoet onze datahelden’, die het getalenteerde en diverse team van professionals bij Young Analytics laat zien. Elke Data Hero wordt gekenmerkt met een korte biografie, waarin hun unieke vaardigheden en expertise worden benadrukt. De sectie bevat ook getuigenissen van tevreden klanten, die de impact aantonen die Young Analytics heeft gehad op de data-industrie.

De nieuwe website bevat ook een blogsectie met kennisleiderschapsinhoud van het team van experts van Young Analytics. De blog behandelt een scala aan onderwerpen, van de nieuwste trends in datawetenschap tot tips voor het opbouwen van een succesvolle carrière in het veld. Door waardevolle en informatieve content aan te bieden, positioneert Young Analytics zich als thought leader in de data-industrie en trekt het toptalent van over de hele wereld aan.

Sinds de lancering van de nieuwe merkidentiteit en website heeft Young Analytics een aanzienlijke toename in verkeer en betrokkenheid gezien. De site heeft positieve feedback gekregen van klanten en partners, die de frisse en moderne benadering van datawetenschap waarderen. Het Data Heroes-team van Young Analytics is er ook trots op geassocieerd te zijn met het nieuwe merk, wat hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid weerspiegelt.

The user interacts with the graphical user interface on the website.

Resultaten en conclusie

Kortom, het branding- en webdesignproject voor Young Analytics is een doorslaand succes geweest. Door een frisse en moderne merkidentiteit en website te creëren, heeft het bedrijf zichzelf gepositioneerd als een leider in de data-industrie en heeft het toptalent van over de hele wereld aangetrokken. Met zijn getalenteerde team van Data Heroes is Young Analytics goed gepositioneerd om vooruitstrevende organisaties te helpen de kracht van data te benutten en hun doelen te bereiken.

Start een project

Ik kan je helpen je bedrijf en/of project duidelijk, netjes en simpel te houden.

Vul het formulier in en ik neem uw aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dit kan op werkdagen via +31(0)658821410, of een ouderwetse handmatige e-mail.

Chris Wormhoudt
Chris Wormhoudt
Brand designer / Owner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarmee kunnen we je helpen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met het privacybeleid.

The image is displaying a minimalistic design with simple, clean, and clear elements. Full Text: Clear Clean Simple